Ndodh kur pH i vaginës prishet gjatë marrëdhënieve seksuale, larjes ose pastrimit të shpeshtë.

Kjo mund te jete per shume arsye.

Perdor edhe mjekim per alergji, por doja te dija nga Eksperiencat tuaja: A lejohet t'i pedor qumesht blete per forcim imuniteti, apo e irriton me teper ne rruget e frymemarrjes. .

Por njollosja mund të ndodhë në çdo kohë gjatë këtyre nëntë muajve, nga ditët e para të fekondimit deri në datën tuaj të lindjes.

Disa prej tyre kanë për qëllim të ndihmojnë marrëdhëniet seksuale.

Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin. 1. .

3 Dhjetor 2022.

. . Përgjatë ciklit normal mund të ndryshojnë sasinë dhe konsistencën, megjithatë njihen si sekrecion normal vaginal dhe nuk duhen ngatërruar me infeksione.

Ajo do të bjerë sapo të fillojnë kontraksionet e para. Pershendetje nena.

Jan 12, 2022 · Sekrecionet e bardha vaginale pas marrëdhënies seksuale.

.

Në raste të tjera, sekrecionet e bardha shkaktohen nga. al/sekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te.

Këtu janë disa nga shkaqet e zakonshme të njollave gjatë shtatzënisë. Uroj te jeni mire ju dhe femijet tuaj.

Uroj te jeni mire ju dhe femijet tuaj.
emije 5 vjec, dhe eshte shume alergjik ndaj poleneve, pluhurit e barit.
Jan 19, 2018 · Sekrecionet vaginale që janë të tejdukshme, me mukozë elastike që duket si e bardha e vezës së pazier, janë normale.

.

Sekrecionet e bardha janë lëngje që dalin nga vagina gjatë dhe pas aktivitetit seksual.

Këtu janë disa nga shkaqet e zakonshme të njollave gjatë shtatzënisë. Rritja e hormoneve dhe qarkullimi i gjakut shkaktojnë sekrecionet. Vaginoza bakteriale: Rritje e tepërt e baktereve normale vaginale.

. Pershendetje nena. Pershendetje,dua te pyes nenat e faqes nese ndonjera ka patur te nje. . Sekrecionet e bardha gjate shtatzanise, kur duhet te shqetesohemi? https://www. .

.

ndihem shume keq sepse kur u ngrita bera testin dhe shikoj qe eshte. Gjatë shtatëzanisë niveli i lartë i hormoneve, favorizon ndryshimin e aciditetit vaginal dhe si pasjoë.

al/sekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te-shqetesohemi/.

Shumica e femrave kanë një kohëzgjatje të periodave (mesntruacioneve) nga 4 në 7 ditë.

atur dhe ethe sot km frik mos ma ka mar dhe djali 3 vjec kush ka kaluar raste te till me ka kapur nje ankth sa vet e di nga eksperincat tuaja per sa dit ka kaluar faleminderit!.

Disa prej tyre kanë për qëllim të ndihmojnë marrëdhëniet seksuale.

1.